» » Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery S01E03 (2017)

Po prvi puta u 100 godina Kingonska rasa se ujedinjuje sa jednim ciljom: uništiti Federaciju. Smeštena desetak godina pre događaja u originalnoj seriji prati period koji do sada nikada nije istražen, a koji je oblikovao istoriju Federacije. U.S.S Discovery i njegova posada krecu na misiju istraživanja novih svetova i civilizacija dok najveci rat ikada viđen besni oko njih.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Vesnabv   (2017-10-17 0:07 AM)
Odlična epizoda!

+1   Spam
Mystelan   (2017-10-03 3:28 PM)
Dobro je bilo , prilagodjeno mladjim generacijama , novim narastajima Trekija , malo je revolucionarno po pitanju grafike malo JJ ejevsko ali sve u svemu , novo je i to je bitno , napokon nesto novo :)

+3   Spam
metall   (2017-10-03 2:29 AM)
Kao stari pasionirani ljubitelj STAR TREK fransize,moram da kazem da mi je drago da i mladi narastaji mogu da uzivaju u ovoj caroliji,ali opet s druge strane svi ovi novi Star Trekovi su toliko marvelovski i pucacki da se izgubilo ono bitno, istrazivanje svemira a ne razaranje.
Nema Trek-a Stara bez Жан-Лик Пикарa!

+3   Spam
Tallesin1   (2017-10-02 8:20 PM)
suppeerr serija napokon nesto novo od star trek -a nakon duzeg vremena

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|