» » Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery S01E09 (2017)

IMDb rating
Po prvi puta u 100 godina Kingonska rasa se ujedinjuje sa jednim ciljom: uništiti Federaciju. Smeštena desetak godina pre događaja u originalnoj seriji te serija period koji do sada nikada nije istražen, a koji je oblikovao istoriju Federacije. U.S.S Discovery i njegova posada krecu na misiju istraživanja novih svetova i civilizacija dok najveci rat ikada viđen besni oko njih.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Koincidencija   (2020-03-26 1:05 PM) [Sadrzaj]
KAKO? se pusta prevod na video linku 2

0   Spam
Koincidencija   (2020-03-26 11:42 PM) [Sadrzaj]
Veliko HVALA za info.
Zamolio bih vas ako mozete da prevode preimenujete pre kacenja (bar na kraju ako ne ceo prevod nek stoji bar srb.subtxt ili hr.subtxt ili ba.sub.srt.txt) Ovo tabananje i trazenje prevoda stvarno ne ide sa vasom profesionalnoscu, da se ide redom sa prevodima dok se ne naleti na kom jeziku nam odgovara gledanje video sadrzaja. Vise se vremena izgubi na trazenje prevoda nego sto bi se downloadovala ista i plus skinuo odgovarajuci titl, ili pronasla na nekom drugom sajtu preko pretrazivaca.Godinama unazad pratim video sadrzaje preko vase stranice i uvek brzi i uvek azurni sve pohvale na rad. Sem ovog sa ovim playerom, Razumem i to da je verovatno trenutno to i najstabilniji server koji pruza nesmetano gledanje video sadrzaja I upravo iz tog razloga bih vas zamolio josh jednom bar da probajte da uradite nesto oko VIDEO LINKa 2 I njegovog prevoda
Odgovor: Ne prevodimo mi nista, to su automatski prevodi i automatski linkovi za Video Link 2, ako vam ne odgovara ili ne mozete da se snadjete koristite neke od drugih servera. :)

0  
Nutella92   (2020-03-26 11:50 PM) [Sadrzaj]
Kao sto sam napisala u temi plejer je alternativnog karaktera i ima sopstvenu bazu koja nije smestena kod nas kao sto ni titlovi nisu smesteni kod nas. Titlove ta njegova baza povlaci koliko vidim sa svih sajtova koje se bave titlovima. Tako da mi nemamo opciju editovanja.

Opet napominjem dok se sadrzaj ne sredi kako treba, ovo je samo privremena solucija koja svakako radi, iako ste navikli da mi uklopimo prevod.

Mi ne prestajemo sa radom svakako, samo pored toliko sadrzaja, i korisnika koji su nestrpljivi da sto pre pogledaju, ne stizemo sve :)

Prevodi se uglavnom ponavljaju sa istim oznakama, samo sto ako obeležite tri jezika onda ce vam izaci te oznake trostruko :) cao

0   Spam
Koincidencija   (2020-03-26 11:56 PM) [Sadrzaj]
Sve je odlicno objasnjeno "nacrtano" :D za ovakve nepismene kao ja :D Ali komplikovano brate mili :D A najzalosnije je sto upravo taj server daje nesmetano dobre strimove bez kocenja seckanja(odlicno ucitava)zato sam i napisao dali postoji mogucnost da se sta uprosti tu malo :D
;)

+1  
Nutella92   (2020-03-27 0:01 AM) [Sadrzaj]
Licno smo i mi zadovoljni sto ne secka, ali isto namestamo kao i vi prevode sebi da bi gledali :) Zato se trudimo da stavimo jos jedan ili dva servera pored alternativnog i u njima namestimo prevod, ali u ovom ne mozemo nazalost :) Ovaj je bas "za ne daj boze" :)
Ako nista drugo znaci onima koji ( a od 194 000 korisnika, veruj mi ima ih) gledaju bez prevoda sadrzaj, pa je i to nesto cute

0   Spam
zajackod   (2017-11-25 12:10 PM) [Sadrzaj]
Odlican kraj sezone ... mislim da nije pitanje gde su ,nego kada su - ali sve ce biti jasno u januaru ... da

0   Spam
nesaar72   (2017-11-15 11:07 PM) [Sadrzaj]
Puuuuuu ,tek u januaru se nastavlja  place

-1   Spam
DEJANCENTA   (2017-11-15 5:56 PM) [Sadrzaj]
nema prevod jbt

0   Spam
makinalac   (2017-11-15 0:27 AM) [Sadrzaj]
tek sad akcija pocinje  :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|