» » Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery S03E13 (2021) Kraj sezone

IMDb rating
Po prvi puta u 100 godina Kingonska rasa se ujedinjuje sa jednim ciljom: uništiti Federaciju. Smeštena desetak godina pre događaja u originalnoj seriji te serija period koji do sada nikada nije istražen, a koji je oblikovao istoriju Federacije. U.S.S Discovery i njegova posada krecu na misiju istraživanja novih svetova i civilizacija dok najveci rat ikada viđen besni oko njih.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Always_love   (2021-01-10 9:14 PM) [Sadrzaj]
Budalce a vidim i ti hoces nesto da kazes a pogubio si se xd   Decko je bar pravopisno ispravan a ti si bas zaglavio sa slovima cao

-1   Spam
Budalce   (2021-01-10 9:03 PM) [Sadrzaj]
[c]Beheh. buraz oced nesto da kazes al neznas kako... hvala bogu da su nesto menjali imi star trek ako ne dopada ti se imas 15 godina epizode unazaf star tek glefaj zadovolji se ...

+2   Spam
r3b3l   (2021-01-10 7:04 PM) [Sadrzaj]
Ovo je skoro pa cisto ubijanje mozga... nazalost. Volim StarTrek, volim i sve sto je vezano za naucnu fantastiku, ali ovo mi je zaista mucenje gledati. Epizoda traje 50-60 minuta. Od toga je 5 minuta sta je bilo prije, 5 minuta intro serije, 5 minuta u toku epizode bude sustina epizode, a ostalo je, po meni, cista sapunica i izrazavanje emocija, i tako je citava serija. Ali, na zalost, zbog onih 5 minuta sustine, mucim se gledajuci ostatak epizode.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|