» » Star Trek: Voyager

Star Trek: Voyager S02E24 (1996)

IMDb rating
Radnja serije prati putovanje svemirskog broda Vojadžer koji je usled nesrećnog spleta okolnosti prebačen na drugi kraj galaksije. Putujući kroz još uvek neistraženi deo galaksije, kapetanica Kathryn Janeway i posada broda U.S.S. Voyager 
pokušavaju se vratiti kući u Alfa kvadrant nakon što ih je biće "Skrbnik" prebacilo 70 000 svjetlosnih godina u udaljeni Delta kvadrant. Posada Voyagera često dolazi u sukobe sa vanzemaljcima koji okupiraju Delta kvadrant. Neizostavni dio serije je Borg, agresivni i nemilosrdni vladari tog kvadranta.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Vesnabv   (2017-10-23 4:23 AM) [Sadrzaj]
Epizoda podstiče na razmišljanje o možda novoj evoluciji čoveka, s obzirom da sve više imamo genetski modifikovane hrane. Ko zna? Ako je to budućnost čovečanstva, meni se ne svidja.

0   Spam
Nataly87   (2014-06-11 6:13 PM) [Sadrzaj]
svaka joj cast,trebalo je naci su sebi snage za ovo

0   Spam
mikron   (2013-07-18 1:51 AM) [Sadrzaj]
super fora 2 u 1 ,švalerčina i filozof :)

0   Spam
martinzenica   (2013-06-17 1:59 AM) [Sadrzaj]
Oolemika ove serije podstijece nas na razmisljanje... jer wec danas imamo genetske modifikowan e biljke(povrce) imamo klonove.... tehnologoja grabi naprije nismo daleko od ovih desavanja... sama bit serije  je ovdije  zrtva  novoga oblika zivota... da bi vratili stro  setos e i desi a mi? mi se ne zadovoljavamo starim stwarima  tehnologijama o  idemo  napred  ka novome.. hm jeli to pogrdno ili ne nikada se nece odgonetnuti... po mome misljenju  to je kao kokos i jaje... lijep pozdrav

0   Spam
Korisnica   (2013-04-25 5:09 PM) [Sadrzaj]
da Zeznuto je kada nova forma zivota poseduje dve svesti i odbija da nestane.:)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|