» » Star Trek: Voyager

Star Trek: Voyager S03E09 (1996)

IMDb rating
Radnja serije prati putovanje svemirskog broda Vojadžer koji je usled nesrećnog spleta okolnosti prebačen na drugi kraj galaksije. Putujući kroz još uvek neistraženi deo galaksije, kapetanica Kathryn Janeway i posada broda U.S.S. Voyager 
pokušavaju se vratiti kući u Alfa kvadrant nakon što ih je biće "Skrbnik" prebacilo 70 000 svjetlosnih godina u udaljeni Delta kvadrant. Posada Voyagera često dolazi u sukobe sa vanzemaljcima koji okupiraju Delta kvadrant. Neizostavni dio serije je Borg, agresivni i nemilosrdni vladari tog kvadranta.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Vesnabv   (2017-10-28 2:47 AM) [Sadrzaj]
Sjajna epizoda :)

0   Spam
milosmocni   (2014-05-19 3:17 PM) [Sadrzaj]
aaaa odlicna epizoda, povezana sa prethodnom :)

0   Spam
Jula   (2014-04-16 4:53 PM) [Sadrzaj]
Hvala , nijesam znala da treba i security level na medium da se podesi ,  sad je proradilo.

0   Spam
Jula   (2014-04-16 12:46 PM) [Sadrzaj]
Reinstalirala sam Javu , obirisala kes , pokusavala da otvorim preko 3 browsera , osvjezavala x puta , prijavljivala kao neispravan sadryaj 2 puta i ovu epizodu i dalje ne mogu da otvorim .
Odgovor:
Epizoda radi, do tebe je, pročitaj detaljno uputstvo ispod videa. I idi na control panel, java, security, i stavi level na medium.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|