» » Star Trek: Voyager

Star Trek: Voyager S04E23 (1998)

IMDb rating
Radnja serije prati putovanje svemirskog broda Vojadžer koji je usled nesrećnog spleta okolnosti prebačen na drugi kraj galaksije. Putujući kroz još uvek neistraženi deo galaksije, kapetanica Kathryn Janeway i posada broda U.S.S. Voyager 
pokušavaju se vratiti kući u Alfa kvadrant nakon što ih je biće "Skrbnik" prebacilo 70 000 svjetlosnih godina u udaljeni Delta kvadrant. Posada Voyagera često dolazi u sukobe sa vanzemaljcima koji okupiraju Delta kvadrant. Neizostavni dio serije je Borg, agresivni i nemilosrdni vladari tog kvadranta.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Vesnabv   (2017-11-02 2:10 AM) [Sadrzaj]
Hmm, mislim da su gledaoci stavljeni pred test :) a na vama koji ovo budete gledali posle mene, je da otkrijete koji je test u pitanju :)

-2   Spam
SilverWolf389   (2013-06-23 3:14 AM) [Sadrzaj]
Iskreno, mnogo mi se više sviđa ova nerealna epizoda nego ove ostale. Pa skoro u svakoj seriji o svemiru i budućnosti ljudi su sve nekako pošteni, skromni i šta znam već, ko da su sveci. Ova "evil" tema mi se više sviđa i prosto mi je zanimljivija za gledanje jer nikad ne znaš šta će da se desi. Ovako, čim naiđu na neku novu vrstu i ona prva pripuca odma' znam da će da ih kontaktiraju, pa diplomatija i sl. umesto da raspale po njima. U ovoj epizodi, Kapetanica ima kratku, zajebanu frizuru, svi nose crne rukavice, ozbiljni su kad je reč o preživljavanju u borbi i surovo se obračunavaju sa neprijateljem. Kad sam počeo da gledam seriju, zapravo sam ovako nešto očekivao... Nije da sam nešto razočaran sa konkretnom fabulom ali retko nalazim prave, realne serije o budućnosti...

0   Spam
chkoza   (2013-06-06 2:58 PM) [Sadrzaj]
oce neko prevod da popravi???  opasan

0   Spam
Otrovnica   (2013-06-06 3:29 PM) [Sadrzaj]
Sredjeno! :)

0   Spam
fiesta   (2013-03-23 11:10 AM) [Sadrzaj]
bas tako

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|