» » Supergirl

Supergirl S02E11 (2017)

IMDb rating
Supermanova rođakinja Kara Zor-El koja je rođena na planetu Kryptonu pobjegla je usred njegovog uništavanja odakle dolazi na Zemlju u usvojiteljsku porodicu Danvers. Kara u seriji ima 24 godine i oseća bespomoćno jer mora skrivati svoje moći. Ali neočekivana katastrofa prisili je da upotrebi svoje moći u javnosti i po prvi put u životu koristi svoje sposobnosti za pomoć ljudima.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
acagoja   (2017-02-08 0:37 AM)
Jako dobra druga sezona,za razliku od prve

+3   Spam
misha88   (2017-02-08 0:11 AM)
Uopšte mi se ne sviđa šta su uradili sa jednim od najmoćnijih likova u DC univerzumu mislim na Martiana Manhuntera ili ti Jonna Jonza...On ima pregršt moći i sposobnosti a ovde ga prestavili kao nekom kome treba pomoć Super Girl...On je u stripu u rangu sa Supermanom,Shazamom i Wonderwomen čak se u stripu borio sa celom JL odjednom...Koga zanima nešto o njemu neka ode na ovaj link:https://www.youtube.com/watch?v=gNwRYI0iuBo    Ovo što su uradili sa njim je smešno...

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|