» » Superman and Lois

Superman and Lois S01E03 (2021)

IMDb rating
Serija "Superman and Lois" pratiće doživljaje čuvenog para, najpoznatijeg stripovskog superheroja i njegove devojke - novinarke. Svakodnevnim iskušenjima s kojima moraju da se nose sada je dodato još jedno - možda i najveće - oni će biti roditelji koji moraju da u pretrpanom životnom rasporedu pronađu vremena da odgajaju svoju decu!
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-1   Spam
akreca   (2021-03-16 7:13 PM) [Sadrzaj]
Nije mi jasno zasto u seriji o superjunaku ima toliko scena maloljetnih placljivih klinaca nezadovoljnih svojim savrsenim americkim zivotima. Kao da je cijelo stanovnistvo nezadovoljno, mrzovoljno i letargicno. Osim toga smijesno je da se supermen maskira samo obicnim naocalama.

0  
DzonDon   (2021-03-16 11:13 PM) [Sadrzaj]
Ako ti je smešno što ne prepoznaju Supermena kad stavi naočare onda Supermen i nije za tebe. To je bukvalno ono što predstavlja Klarka Kenta.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|