» » Supernatural

Supernatural S15E06 (2019)

IMDb rating
Serija prati dvojicu braće, Sama i Deana. Njih je odgojio njihov otac, John, da progone i ubiju sve one stvorove koji vrebaju u tami, nakon što je njihovu majku, Mary, ubilo nešto natprirodno dok su bili mali. 22 godine nakon tog događaja braća su krenula na putovanje, boreći se usput sa zlom, da bi pronašli svog oca koji je u međuvremenu nestao tražeći onoga koji je ubio njihovu majku.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
lokafi   (2019-11-30 5:18 PM)
meni isto jako loša epizoda,a onda će u zadnje dvije sve nagurati

0  
NemanjaMikser   (2019-11-28 10:31 PM)
Meni iskreno slaba epizoda. Pogotovo ako uzmemo u obzir da je poslednja sezona, gde očekujem da pršti na sve strane, a oni sve slabije i slabije. Sve nešto priča oko Boga ali ništa da se desi. Po svemu sudeći ovako će biti do poslednje dve epizode pa će se tu nešto desiti. Ne kažem da je loše ovo do sad, ali prosto nije to to.

-2  
Good_girl   (2019-11-27 5:29 AM)
Super epizoda, kao i sve do sada. Šteta što je još samo ova sezona.  da

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|