» » Supernatural

Supernatural S15E07 (2019)

IMDb rating
Serija prati dvojicu braće, Sama i Deana. Njih je odgojio njihov otac, John, da progone i ubiju sve one stvorove koji vrebaju u tami, nakon što je njihovu majku, Mary, ubilo nešto natprirodno dok su bili mali. 22 godine nakon tog događaja braća su krenula na putovanje, boreći se usput sa zlom, da bi pronašli svog oca koji je u međuvremenu nestao tražeći onoga koji je ubio njihovu majku.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
irakanjer97   (2019-12-14 11:39 PM)
Moje mišljenje je da je Chuck jedan običan kreten. Znam da je ružno tako nešto reći jer Bog u stvarnosti nije takav, ali samo dajem osvrt na seriju.Ne krivim ja Roba Benedicta jer on stvarno odlično igra svoju ulogu nego krivim pisce jer su išli Boga staviti negativcem.To mi se nikako ne sviđa. Ali sve u svemu, serija je super.

0   Spam
SanelPandzic   (2019-12-15 11:09 PM)
Ima ovdje stvar koja nije tacna koju si napisaoA to sto kazes za glumca Roba, on stvaro odlicno glumi svoju ulogu i dobar je glumac i nikad ne krivim glumca za to sto scenaristi ili pisci pisu pricu. Ali negativca stavili su na njeg jer nisu znali kako da napisu, kad bi se on pojavio pred vincestere kako da im objasni sto ga nije bilo i sto nije pomagao.

0   Spam
Iskra777   (2019-12-11 9:55 PM)
Šta bi od onako dobre serije?Prvih 14 sezona sam odgledala u jednom dahu,nisam  spavala noćima.I onda dobra stara priča ...nestaje ideja,čini mi se.Ali opet ok.Bar je ostalo vredelo gledati.
Idemo do kraja. da

+1  
NemanjaMikser   (2019-12-09 9:59 PM)
Epizoda providna ko staklo. Iz aviona se videlo šta će biti. Ne vidim ni svrhu ove devojke. Nadam se boljim epizodama.

0   Spam
SanelPandzic   (2019-12-10 10:26 PM)
Koje djevojke? Ellien?

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|