» » Supernatural

Supernatural S15E19 (2020)

IMDb rating
Serija prati dvojicu braće, Sama i Deana. Njih je odgojio njihov otac, John, da progone i ubiju sve one stvorove koji vrebaju u tami, nakon što je njihovu majku, Mary, ubilo nešto natprirodno dok su bili mali. 22 godine nakon tog događaja braća su krenula na putovanje, boreći se usput sa zlom, da bi pronašli svog oca koji je u međuvremenu nestao tražeći onoga koji je ubio njihovu majku.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
luciana222   (2020-11-16 10:29 PM) [Sadrzaj]
Sobzirom kao su sve zapetljali, nije ispalo tako lose, izvadili su se malo. Godinama ih pratim bice mi neobicno bez brace Winchester. place

0  
DzonDon   (2020-11-16 9:58 PM) [Sadrzaj]
Što bi rek'o naš narod ubili su boga u njemu. ccc

I ja sam očekivao nešto više.

Ali i mislim da kraj nosi poruku, jer lepo kaže neće morati ljudi da ubijaju u moje ime, a znamo na šta se to odnosi. Mada realno ništa se tu neće promeniti u stvarnom životu, nije da če postići nešto. I idalje mi se ne sviđa ideja da je Čak zapravo upravljao čitavim njihovim životima, sve stvari koje smo prolazili uz njih je zapravo ispisana priča kojom je Čak upravljao.. Nije da mi se ne sviđa šta su uradili na kraju, ali očekivao sam nešto drugo. Ali ostaje nam i još jedna finalna epizoda, da vidimo šta ona donosi. :)

+1   Spam
Always_love   (2020-11-16 7:23 PM) [Sadrzaj]
Moraju da useru kraj svake serije...los zavrsetak i prilicno naivno!Svemoguci bog nije otkrio trik koji su pripremili Din i Sem,msm providno

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|