» » Terra Nova

Terra Nova S01E01-02 (2011)

IMDb rating
"Terra Nova" sledi običnu porodicu Shannon koja kreće na neverovaatno putovanje u predistorijsko vreme Zemlje, kao mali deo golemog pokusa, kako bi se sačuvala ljudska rasa. Godine 2149. svijet umire. Planet je prerazvijen, prenapučen i prezagađen. Budući da je većina biljnog i životinjskog sveta izumrla, prednost nauke dovela je čovečanstvo do ruba uništenja, ali je takođe pružila i svoju jedinu nadu za spas. Znajući da ne postoji način da se preokrene šteta koja je nanesena planeti, koalicija naucnika uspela je otvoriti vremenski procep, stvorivši tako portal u pretpovijesnu Zemlju. Taj ulaz vodi u zadivljujući svet, onaj koji omogućava poslednji pokušaj spašavanja ljudskog roda..
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
zajackod   (2017-12-08 1:33 AM) [Sadrzaj]
Izgleda kao O.K. serija .....   da

0   Spam
vickedrummer   (2013-04-27 4:17 PM) [Sadrzaj]
Prevod ne kasni nego zuri i to 10 sekundi, a sto se tice serije svidja mi se skroz

0   Spam
jocaiz95   (2013-03-13 9:00 PM) [Sadrzaj]
malo kasni prevod

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|