» » The Blacklist

The Blacklist S07E09 (2019)

IMDb rating
Decenijama je bivši vladin agent Rejmond "Red" Redington bio najtraženiji begunac FIB-a. Zbog posredovanja u mnogim dogovorima sa kriminalcima iz celog sveta, dobio je nadimak "Konsijerž zločina". Odjednom, on se predaje FIB-u i nudim im bombastičnu ponudu. Pomoći će im u uhvatanju teroristu za kojeg se mislilo da je mrtav - Ranko Zamani. Jedini uslov je da samo priča sa Elizabet Kin. Ona je novi profajler FIB-a. Tako da će joj prvi dan na poslu biti pravi pakao. Zamani je jedan od mnogih na listi koju je Rejmond godinama popunjavao a ona je puna političara , mafijaša i internacionalnih terorista. Zašto je Rejmond izabrao baš Liz i šta su Rejmondove prave namere saznacemo u seriji producenta Džona Bokenkampa.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Sylax   (2019-12-10 5:14 AM)
sta je ova serija brate slatki, ni GoT joj nije ravna

0   Spam
Koincidencija   (2019-12-11 0:40 AM)
E tako se komentarise serija(film).
A ne kao pojedini indijanci sto stavljaju neke retardirane emotikone i misle da su sta komentarisali.

-1   Spam
KristinaZrVr   (2019-12-09 11:46 PM)
top juhu

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|