» » The Client List

The Client List S01E05 (2012)

IMDb rating
Teksašku domaćicu Riley Parks muž je napustio preko noći i ostavio je u ozbiljnim dugovima, pa je prisiljena prihvatiti posao u salonu za masažu u susednom gradu. Kada shvati da njezine kolegice daju i neke “ekstra” usluge klijenitma primorana je doneti tešku odluku da li da prihvati priliku i riješi se dugova. Riley mora oprezno balansirati moralnim konfliktom dva potpuno različita života – s jedne strane ona je samohrana majka u konzervativnom gradiću, a s druge ozbiljna, samosvesna, ambiciozna mlada žena koja predvodi grupu seksi djevojaka. Dok je Riley sve više uvučena u taj mračni svijet mora se pobrinuti da njena porodica nikad ne sazna tajnu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
makisrki   (2017-06-10 4:28 PM)
Kako da uključim? Idem na cc ali i dalje nema ! :( %)

0   Spam
Nutella92   (2017-06-10 6:28 PM)
http://prntscr.com/fi7mb3 <--- samo u donjem desnom uglu klikni na CC jedanput :) Ako nece, ocisti kes memoriju i probaj,a ako i dalje nece, onda menjaj broswer preko kojeg gledas :)

0   Spam
VanillaFlavour   (2017-05-30 0:00 AM)
Svaka epizoda je čisti užitak  da

0   Spam
makisrki   (2017-05-29 6:38 PM)
Zasto nema prevoda ? %)
Odgovor: Ako ukljucis prevod, onda ce ga biti.   Remedy

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|