» » The Code

The Code S02E03 (2016)

Ned i Džesi Benks su braća – Ned je ambiciozni novinar, a Džesi je mladi, genijalni haker. Ono što se retko viđa na televiziji jeste da je glavni lik Džesi mladi čovek koji ima autizam. Prikazu mentalnog zdravlja serija pristupa delikatno, ali sirovo. Naime, Džesijev autizam nije prikazan kao hendikep, naprotiv – on je genijalac, sposoban za neverovatne stvari. Njih dvojica istražuju novu priču, koja će ih odvesti na put koji nisu mogli ni da zamisle. Uključuju se u veliki istraživački projekat u kome istražuju strogo čuvane tajne, a uskoro shvataju kako su mnogi uključeni u tu priču ućutkani. Sumnjive korporacije, nepouzdana vlada, inteligentne misterije i fenomenalni likovi – to je ono što seriju Šifra čini posebnom i vrednom gledanja.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|