» » The Exorcist

The Exorcist S01E03 (2016)

IMDb rating
Serija The Exorcist je temeljena na istoimenom kultnom romanu Williama Blattyja iz 1971. godine. Roman je bio usredotočen na dva svećenika koji su izvodili egzorcizam na 12-ogodišnjoj djevojčici u čije je tijelo ušao vrag, mrzitelj ljudi i vjere i koji na taj način kani utjeloviti svoje zlo na Zemlji, a prema njemu je dvije godine kasnije napravljen i kultni film The Exorcist koji je režirao William Friedkin. Serija prati dvojicu vrlo različitih muškaraca kako se bore s neobičnim slučajem zastrašujućeg demonskog zaposjedanja. Pokušavajući razriješiti probleme pogođene obitelji suočit će se s licem istinskog zla.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
abnegation   (2017-10-14 2:34 AM)
Ludilo ludilo,trebao sam zaspati pre 2 sata,bas kao sto je zajack rekao u smislu nastavka filma,zasad odlicno sve ide kako treba :)

0   Spam
zajackod   (2017-10-10 1:16 AM)
Fanaticno - Fantasticno dobra serija u smislu nastavka originalnog filma "The Exorcist" , koji /po meni/, dobija kvalitetan nastavak u seriji sto je pokusano sa mnogim filmovima , ali jako malo njih je dozivelo "ikakav" uspeh.Za sada mi je ova serija na pravom putu nastavka originalnog filma ...   da ... Videcu dalji tok serije i nadam se najboljem ishodu ... sve u svemu gj  za sada !!! B)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|