» » The Exorcist

The Exorcist S01E06 (2016)

Serija The Exorcist je temeljena na istoimenom kultnom romanu Williama Blattyja iz 1971. godine. Roman je bio fokusiran na dva sveštenika koji su izvodili egzorcizam na 12-ogodišnjoj devojčici u čije je telo ušao vrag, mrzitelj ljudi i vere i koji na taj način planira ostvariti svoje zlo na Zemlji, a prema njemu je dve godine kasnije napravljen i kultni film The Exorcist koji je režirao William Friedkin. Serija prati dvojicu vrlo različitih muškaraca kako se bore s neobičnim slučajem zastrašujućeg demonskog zaposedanja. Pokušavajući razrešiti probleme pogođene porodice suočit će se s licem istinskog zla.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
zajackod   (2017-10-10 9:42 AM)
Ova serija mi je zaista nenadmasna - kako po radnji , tako i po zanru.Ne mogu je prestati gledati ... Moja ocena za sada je "cistih" 10+/10+ !!!!! kao  %)  B) 
P.S.:
Genna Davis neverovatno dobro "nosi" ovu ovde ulogu , a nisam je vec dugo video u nekom filmu /godine su uradile svoje/ - ali i dalje mi je "legenda" od glumice sto /meni bar/ ovde , po svojoj glumi to i dokazuje !     gj

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|