» » The Flash

The Flash S01E04 (2014)

IMDb rating
Serija se vrti oko naučnika Berija Alena, koji je doživeo čudnu nesreću koja ga je pretvorila u superheroja sa moćima neverovatne brzine. Nakon što akcelerator čestica prouzrokuje oluju, CSI istražitelja, Berija Alena udara grom i on pada u komu. Mesecima kasnije budi se sa moćima super brzine, što mu daje sposobnost da se kreće kroz Central City kao nevidljivi anđeo čuvar. Iako je u počeku uzbuđen svojim novostečenim moćima, Beri biva šokiran kada sazna da nije jedini sa moćima, ali i da ne koriste svi svoje moći u dobre svrhe. Beri i njegovi partneri iz S.T.A.R. laboratorije posvećuju svoj život da zaštite nevine.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
zajackod   (2017-12-09 5:38 PM) [Sadrzaj]
Pocinje da se "zakuvava" radnja u seriji ... !!!   B)  da

0   Spam
Fox1e®   (2016-02-27 4:16 PM) [Sadrzaj]
@Prkinho uopste nema privremenu ulogu, nalazi se trenutno u svijetu DC Universa, ovde je u seriji onda u DC Universe Legends of Tomorrow sve je povezano.
Uhh koja riba je ova Felicity leleeee

0   Spam
Kanac   (2014-11-09 10:58 PM) [Sadrzaj]
10+++++++++++ ruza

0   Spam
prkinho   (2014-10-31 1:06 PM) [Sadrzaj]
Ne mogu da verujem koliko je propao ovaj lik iz Prison break-a,nekad je covek imao celu svoju hit seriju a sad samo po neku privremenu ulogu.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|