» » The Flash

The Flash S03E03 (2016)

Serija se vrti oko naučnika Berija Alena, koji je doživeo čudnu nesreću koja ga je pretvorila u superheroja sa moćima neverovatne brzine. Nakon što akcelerator čestica prouzrokuje oluju, CSI istražitelja, Berija Alena udara grom i on pada u komu. Mesecima kasnije budi se sa moćima super brzine, što mu daje sposobnost da se kreće kroz Central City kao nevidljivi anđeo čuvar. Iako je u počeku uzbuđen svojim novostečenim moćima, Beri biva šokiran kada sazna da nije jedini sa moćima, ali i da ne koriste svi svoje moći u dobre svrhe. Beri i njegovi partneri iz S.T.A.R. laboratorije posvećuju svoj život da zaštite nevine.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
dinokaka   (2016-10-28 7:27 PM)
extra

0   Spam
prkinho   (2016-10-26 2:44 AM)
Prilicno ocigledno da ce Wally da ode dok Alchemy i proba da uzme moci od njega.Ali poenta je u tome sto Wally iz serije opste nema slicne osobine kao onaj iz stripova (koji je belac,saljivdzija i stalno pravi neke fore) dok se u seriji ponasa kao antipaticni razmazeni klinac a ima sigurno 20ak godina Kid Flash je srednjoskolac.

+1   Spam
Jaskoo   (2016-10-23 8:34 PM)
Oh vide ko se sjetio svratiti i kod nas haha lol

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|