» » The Goldbergs

The Goldbergs S05E15 (2017)

IMDb rating
Pre svih blogova o roditeljstvu, "trofeja" za pokazivanje i alergija na kikiriki, postojalo je jednostavnije vreme znano kao osamdesete. Za štreberastog 11-godišnjaka Adama to su bile najbolje godine. Opremljen je video kamerom i zabeležio je sve te ludosti. Goldbergovi su dobra porodica kao i sve ostale... Ali sa malo više deranja. Mama Beverli je previše zaštitnički nastrojena i ima 100% autoriteta nad porodicom i 0% osećaja za granice. Tata Marej je osoran, ali pokušavam da vaspitava bez deranja. Sestra Erika ima 17 godina i zgodna je, ali zbog njene naravi ne želite da imate posla sa njom. Beri ima 16 godina i klasičan je primer sindroma "srednje dete". I dolazimo do dede Ala "Popsa" Solomona koji je divlji član ove porodice i besramna verzija Don Žuana. I najmanja sitnica ovu višečlanu porodicu će odvesti na ivicu haosa. A kakve su to sitnice, pokazaće nam Adam iz svog ugla.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|