» » The Handmaid's Tale

The Handmaid's Tale S05E01 (2022)

IMDb rating
The Handmaid's Tale je priča o životu u distopijskom Gileadu, totalitarnom društvu koje se nalazi tamo gdje je nekoć bio dio Sjedinjenih država. suočeni sa ekološkim katastrofama i opadajućim brojem rođenih, Gileadom vlada fundamentalistički režim koji se odnosi prema ženama kao da su državno vlasništvo. Kao jedna od retkih plodnih žena Offred postaje Služavka u vojnom domaćinstvu, gdje ih je prisiljena seksualno opsluživati, kroz posljednji očajnički pokušaj repopulacije uništenog sveta.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-3   Spam
zvonko73   (2022-09-17 5:22 PM) [Sadrzaj]
Ne znam dal početi kreno prve epizode 1 sezone vidim stigli su do 5 sezone izbegavao sam jer scenario nema logike recimo da naše društvo bude od danas suočeno saa sterilonšću takvih razmera koji bi društvo čoveka za samo 50-60 godina gurnuli na brojnost ko recimo prve decenije posle potopa  .Nema mi logike ko bi tu koga slušao u tom umirućem svetu bez nade nemiri rat nasilje epskih proporcija  ,kakva diktatura pravila  ,neki red ko bi to sprovodio. ma ko bi koga slušao , nastao bi neopisivi  haos  sa kojima su i naj  brutalnije diktatura raj ali ni njih bi bilo nemoguće sprovesti .Ceos svet bi postao jedna velika žurka i haos svega i posle toga mir i tišina uz poneki sporadični grohor prezivelih posle ni to ,bar što se aktivnosti čoveka tiče ne sumnjam da bi životinje procvrtale kao i ostali stanovnici Gaje nesputani teretom čoveka.

+2   Spam
skubi77   (2022-09-18 11:12 AM) [Sadrzaj]
Opusti se i gledaj ako te zanima bez previse filozofiranja da li je moguce ili nije moguce, da li je scenario supalj ili ne....
Ovo je serija i kao takva sluzi iskljucivo u zabavne svrhe.

+3   Spam
Tamarina   (2022-09-14 8:24 PM) [Sadrzaj]
Dopada mi se pocetak,nadam se dobroj sezoni! Mada ova serija nikad do sada nije razocarala. :)
Hvala MsShadow na novim epizodama! ruza srce

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|