» » The L Word: Generation Q

The L Word: Generation Q S03E04 (2022)

IMDb rating
„The L Word: Generation Q“ je nastavak serije koja je napravila revoluciju jedne generacije. Bette, Alice i Shane vraćaju se deset godina kasnije sa grupom novih, osnaženijih i raznovrsnijih LGBTQ likova koji se kreću između ljubavi, raskida, seksa, kontradikcija i uspeha u srcu Los Anđelesa. Protagonisti Jennifer Beals, Katherine Moennig i Leisha Hailey nastavljaju svoje originalne uloge u ovoj novoj seriji. Marja-Levis Rian zamenjuje Ilene Chaiken, kreatorku originalne serije, kao scenarista nove serije. Rian se smatra velikom obožavateljkom serije i njena namera je da proširi spektar likova i pokaže kako se promenila LGBTQ zajednica u poslednjoj deceniji.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|