» » The Mist

The Mist S01E04 (2017)

Radnja je smeštena u mali gradić Bridgeville, Maine gdje se spustila misteriozna magla koja je sa sobom donela neobjašnjive i bizarne pretnje. Stanovnici gradića su prvo poljuljani stravičnim zločinom, da bi se povrh svega još našli odsečeni od svijeta i zarobljeni u svojevrsnoj noćnoj mori koja preti potpunim raspadom njihove društvene zajednice.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
NemanjaMikser   (2017-08-13 10:35 PM) [Sadrzaj]
Dobra epizoda,samo da ima malo više uzbuđenja,bila bi' još bolja,ali obzirom da je žanr drama-horor,to mu dođe pravo ovo,ne može se ni očekivati baš nešto mnogo uzbudjivo kad su svi zatvoreni. Uglavnom,dobra serija. :)

0   Spam
maculjak   (2017-07-26 6:58 PM) [Sadrzaj]
Super serija

+1  
Remedy   (2017-07-25 8:42 PM) [Sadrzaj]
odlicna :D

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|