» » The Orvile

The Orville S02E09 (2019)

IMDb rating
U 25. veku, Zemlja je deo Planetarne unije. To je najnaprednija i najmiroljubiva civilizacija i razmeštena je u 3000 svemirskih brodova. Nakon lošeg razvoda oficir Planetarne unije Ed Merser napokon je dobio šansu da komanduje jednim od mnogobrojnih brodova. Brinuće o brodu zvanom Orvil. Odlučan je u nameri da dokaže da ume mnogo toga i još više. Ali kad njegovom brodu bude dodeljena njegova bivša žena Keli kao njegov prvi oficir, ništa više neće biti lako. Nekako će Ed i Keli morati da sarađuju ako misle da se izbore sa situacijama u svemiru, a u tome će im pomoći posada broda koja je u najmanju ruku ekcentrična.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+2   Spam
bogilik   (2019-03-09 3:12 PM) [Sadrzaj]
Pa samo kratko moje vidjenje vezano za komentare nije sve bolja nego sve losija, radnja i humor zbog kojeg sam i poceo da gledam seriju ne postoje. Sada je samo ok, star trek klon, a sve sto je privuklo fanove Seth MacFarlane-a vise ne postoji. Ako sam na pocetku mogao da kazem cista 10-ka sada u najboljem slucaju 7 :( sve losija i sve vise star trek.

0   Spam
Iskra777   (2019-03-03 2:22 PM) [Sadrzaj]
Odlična serija.

-1   Spam
Always_love   (2019-03-03 11:42 AM) [Sadrzaj]
Izrasta u odlicnu seriju a mnogi na pocetku bili skepticni sto se tice ove serije!Ja sam u startu rekao da je odlicna i nisam se prevario! B) Ovo pisem iako jos nisam odg ovu epizodu ali krecem odmah sa gledanjem  B)

+1  
Admin   (2019-03-03 10:58 AM) [Sadrzaj]
Sve bolja i bolja, tacno mi jedino zao sto je serija ongoing pa moram da cekam epizodu mesecno. Ovo je stvoreno za maraton. :D

0   Spam
paparazzofoto   (2019-03-03 3:45 AM) [Sadrzaj]
Wowwww kakva epizoda, oduvali su,konacno malo tabacine  :D

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|