» » The Orvile

The Orville S02E10 (2019)

IMDb rating
U 25. veku, Zemlja je deo Planetarne unije. To je najnaprednija i najmiroljubiva civilizacija i razmeštena je u 3000 svemirskih brodova. Nakon lošeg razvoda oficir Planetarne unije Ed Merser napokon je dobio šansu da komanduje jednim od mnogobrojnih brodova. Brinuće o brodu zvanom Orvil. Odlučan je u nameri da dokaže da ume mnogo toga i još više. Ali kad njegovom brodu bude dodeljena njegova bivša žena Keli kao njegov prvi oficir, ništa više neće biti lako. Nekako će Ed i Keli morati da sarađuju ako misle da se izbore sa situacijama u svemiru, a u tome će im pomoći posada broda koja je u najmanju ruku ekcentrična.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-1   Spam
sekretarica   (2019-03-13 4:06 PM) [Sadrzaj]
Bolje skinite ovaj prevod, davno sam nesto ovako lose videla. Ne radi se cak ni o psovkama, totalno je promasen duh serije. Jadan pokusaj duhovitosti, bas jadan.

0   Spam
Always_love   (2019-03-11 11:54 PM) [Sadrzaj]
Znaci ko je prevodio trebalo bi da procita Bonton!!!Sramota koliko ruznih reci u prevodu a znam da to nije prevod u seriji koji bi trebalo!Supacki prevedeno,prvih 5 minuta  >(  <_<

0   Spam
Always_love   (2019-03-11 11:08 PM) [Sadrzaj]
Konacno! B)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|