» » The Strain

The Strain S01E11 (2014)

IMDb rating
Serija zasnovana na trilogiji istoimenog naziva koja prati priča o dr. Ephraim Goodweather, šefu centra za kontrolu zaraza u New Yorku. On i njegov tim počinju da istražuju misteriozno izbijanje virusa koji izaziva vampirizam. Kako se virus počinje širiti, Efraim i njegov tim počinju borbu za čovečanstvo.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-2   Spam
zajackod   (2017-11-02 10:06 PM) [Sadrzaj]
Pa napokon su se suocili sa "gospodarem" i poceli se boriti protiv njega.Kako god sada je to vec standardno razvlacenje serije ,ali barem
ima sve vise i vise akcije i meni je i kao takva serija odlicna ... Samo
napred "do pobede" ... "V" za "VICTORY" ...     da

+2   Spam
danny87   (2014-09-24 6:59 PM) [Sadrzaj]
Kiksnuli su žestoko sa izradom maski.. A da ne pričamo o tome da su samo obradili tzv. Reaper-e iz "Blade 2" -a i dodali im još pokoju "veštinu". Priča kao takva je ok, ali imaju mnogo praznog prostora i nenormalno se razvlači radnja za nešto što se može završiti u 3 epizode. Matora Martinez je totalna nebuloza od lika, potpuno suvišna u svemu ovome, barem zasad. Koliko vidim, uskoro samo fali da svako bude zaražen, pa da se kolektivno samoubiju...A šteta, početak je obećavao ;)

+1   Spam
Mala_CicaMaca   (2014-12-02 6:25 AM) [Sadrzaj]
da isto mislimo,koment na mestu

0   Spam
smjesni   (2014-09-23 1:47 PM) [Sadrzaj]
i ja kazem steta sto se toliko ceka cica :)

+4   Spam
Mala_CicaMaca   (2014-09-23 7:33 AM) [Sadrzaj]
Bas su mogli bolje da urade ovog Gospodara.Matora Martinez me bas nervira uf.Od epizode do epizode je sve jaca akcija.steta sto se ceka :) toliko :D

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|