» » The Vampire Diaries

The Vampire Diaries S06E06 (2014)

Radnja serije ''The Vampire Diaries'' vrti se oko tinejdžerke Elene koja se zaljubi u novog učenika, zgodnog i misterioznog Stefana, koji je ujedno i vampir. Stefan je dobar vampir koji pokušava živjeti normalnim životom među ljudima, dok s druge strane njegov brat Damon je utjelovljenje nasilja i brutalnosti. Ta dva brata, jedan dobar, jedan zao, ulaze u rat za Eleninu dušu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
STST   (2014-11-12 7:44 AM)
Meni se svidja sad ova nova sezona bili su poceli da smaraju malo u 5 sezoni i nestao mi je bio onaj osecaj da jedva cekam da pogledam novu epizodu. To mi se desilo sa serijom Continuum bila je tako dobra u pocetku a posle su bas poceli da dave da sam prestala da gledam.
I da drago mi je sto su Originals otisli u drugu seriju. :D (svi sem Elajdze!) :)
Zao mi je Dzeremija on je nekako ispao najveci gubitnik...

+4   Spam
prkinho   (2014-11-08 2:00 AM)
Sve sve al jer nisu mogli da postave onu barikadu jedno 300m ispred granice grada a ne bas na granici...malo glupo al solidna epizoda.

+4   Spam
Guncati   (2014-11-08 1:00 AM)
Tim Stelena uvek, prosto nije normalno da brat otme bratu devojku. Jebes ljubav jebes sve ! Postoji muski kodeks sto je vaznije od svega! A jos mu je i brat pa sramota

0   Spam
Mala_CicaMaca   (2014-11-08 1:33 AM)
ma moram da pitam koji je to muski kodeks koji muskarci postuju objasni meni naivnoj molim te?A slazem se ja sa tobom nego ovo me bas zanima taj vas kodeks

+15   Spam
Guncati   (2014-11-08 1:41 AM)
Prosto najvece pravilo ne gledaj u devojku svog druga, za brata to je kao 10 puta bitnije.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|