» » The Walking Dead

The Walking Dead S03E02 (2012)

Policajca Rika Grimesa (Andrew Lincoln) nakon što je ranjen pokušavajući da zaustavi automobil s kriminalcima na putu, odvoze u bolnicu gde gubi svest. Nakon više dana bez svesti, on se budi, samo da bi otkrio da je za to vreme, opaki virus opustošio svet, oživljavajući mrtve koji imaju samo jedno na svom zombi umu, a to je da se hrane ljudskim mesom. Suočen sa ovom činjenicom kao i da je njegova porodica nestala, on će predvoditi grupu preživelih u potrazi za sigurnim i bezbednim mestom za život.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Vesnabv   (2015-03-09 2:59 AM)
Kada, i, ako, ikada dodje do neke "apokalipse" na ovoj našoj Zemlji, opstaće najači duhom, ali uz maksimalan trud da zadrže ljudskost u sebi. Ova serija jedan od mogućih scenarija u slučaju da na Zemlji bude suviše naroda koji neće imati čime da se hrani. Strašno, ali po nekim naučnicima moguće. Jedina nada budućim generacijama, preselenje na neku drugu planetu, koju, koliko se zna, traže velike sile već odavno.

+1   Spam
Mala_CicaMaca   (2014-04-13 10:34 AM)
izem ti ljude,što se ne udruže,zašto moraju da budu tako nadrkani?Ako su robijaši ne znači da su loši kao da je Šejn bio oličenje dobrice pa su mu svi gledali kroz prste a da ne spominjem ovu kučku koja je bila sa partnerom svog muža jedva čekam da je smaknu iz serije

+1   Spam
zajackod   (2013-10-18 10:58 PM)
Stvarno mi je krivo sto nisam poceo da gledam ovu seriju ranije ,ali posto ne volim zombije ,mislio sam da je jos jedna "zombi limunada". Ocigledno je da sam UVELIKO POGRESIO ... !!!  B)

0   Spam
spyke   (2013-04-18 10:24 PM)
naj je naj samo sto se sporo puni na ostalim epizodama brze all vrijedi cekati :D cao

-1   Spam
inscriptible   (2013-03-13 3:26 AM)
Ja ovo tek sad gledam :D opasna serija ali ipak lost je lost :D

+3   Spam
gracanica   (2012-10-22 3:59 PM)
svaka csat za epizodu, brzi ste od FOX televizije kao

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|