» » The Walking Dead

The Walking Dead S10E17 (2021)

IMDb rating
Policajca Rika Grimesa (Andrew Lincoln) nakon što je ranjen pokušavajući da zaustavi automobil s kriminalcima na putu, odvoze u bolnicu gde gubi svest. Nakon više dana bez svesti, on se budi, samo da bi otkrio da je za to vreme, opaki virus opustošio svet, oživljavajući mrtve koji imaju samo jedno na svom zombi umu, a to je da se hrane ljudskim mesom. Suočen sa ovom činjenicom kao i da je njegova porodica nestala, on će predvoditi grupu preživelih u potrazi za sigurnim i bezbednim mestom za život.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
suziii   (2021-02-25 11:11 PM) [Sadrzaj]
Da li neko zna na koliko izlaze nove epizode?

+1   Spam
r3b3l   (2021-02-24 9:50 PM) [Sadrzaj]
Ma, ja sam ovo davno prestao gledati. Prvih četiri do pet sezona je bilo zaista dobro. Radnja imala smisla, postepeno se razvijala i napredovala uz prilično akcije i dešavanja. Scene bile prilično logične a sama radnja bila uvezana i prilično realna. A, onda su stali. Radnja se vrlo sporo razvijala i otišla je u skroz nekom drugom smjeru. Previše je bilo nelogičnosti, nepovezanosti i kontroverzi u priči. Previše priče, a sve manje i manje dešavanja. U određenim trenucima se emocije dižu u nebesa, a u drugim situacijama iste te osobe hladne k'o špricer, bez emocija. Razvlačenje radnje i ubijanje mozga do besvijesti. Epizode prolazile da se bukvalno ništa ne desi. I tako sve do zadnjih par epizoda sezone. Tada se obično u par minuta desi neki veći haos i razvoj situacije. Izdržao do neke sedme sezone nadajući se boljem i onda zauvijek zatvorio vrata ovoj seriji.

+2   Spam
lokafi   (2021-02-23 12:58 PM) [Sadrzaj]
Ma meni je svejedno, tocno se vidi da razvlace bezveze. Nije mi ni dobra ni loša epizoda. Megi opet šefuje i gubi ljude ko muhe,zombija nema ali opet netko napada,svaki puta cekam da konacno prikazu di je Rik pa ništa. 
Ovdje samo mogu pohvaliti ekipu VN na brzom postavljanju i prevodu.

+1   Spam
justalexzandra   (2021-02-23 9:36 PM) [Sadrzaj]
I ja jedva cekam da se napokon pojave ovi novi u ,,belim odelima,, i DA SE POJAVI RIK Bez njega mi je trulo nekako,Megi je slatka ali je smoooorrrr

0   Spam
Princesstaf   (2021-02-22 11:50 PM) [Sadrzaj]
Odlična epizoda

0   Spam
Yooi   (2021-02-22 10:38 PM) [Sadrzaj]
Dosadna epizoda. Nista se ne desava.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|