» » The Walking Dead

The Walking Dead S11E23 (2022)

IMDb rating
Policajca Rika Grimesa (Andrew Lincoln) nakon što je ranjen pokušavajući da zaustavi automobil s kriminalcima na putu, odvoze u bolnicu gde gubi svest. Nakon više dana bez svesti, on se budi, samo da bi otkrio da je za to vreme, opaki virus opustošio svet, oživljavajući mrtve koji imaju samo jedno na svom zombi umu, a to je da se hrane ljudskim mesom. Suočen sa ovom činjenicom kao i da je njegova porodica nestala, on će predvoditi grupu preživelih u potrazi za sigurnim i bezbednim mestom za život.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
TIGERVR   (2022-11-13 11:16 AM) [Sadrzaj]
Kakvo je smeće postala ova serija, to nije normalno. Sad su ovi naučili i da se penju po zidovima i otvaraju vrata. Nadam se da će scenaristi imati snage da izdrže da osmisle još bar 250 epizoda pa da vidimo kako čitaju knjige u biblioteci i surfuju po internetu.

0   Spam
justalexzandra   (2022-11-22 8:59 AM) [Sadrzaj]
lol

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|