» » The Walking Dead

The Walking Dead S11E24 (2022) Kraj serije

IMDb rating
Policajca Rika Grimesa (Andrew Lincoln) nakon što je ranjen pokušavajući da zaustavi automobil s kriminalcima na putu, odvoze u bolnicu gde gubi svest. Nakon više dana bez svesti, on se budi, samo da bi otkrio da je za to vreme, opaki virus opustošio svet, oživljavajući mrtve koji imaju samo jedno na svom zombi umu, a to je da se hrane ljudskim mesom. Suočen sa ovom činjenicom kao i da je njegova porodica nestala, on će predvoditi grupu preživelih u potrazi za sigurnim i bezbednim mestom za život.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
morrison1244   (2022-11-24 12:10 PM) [Sadrzaj]
Dobro je da se završilo(Bar ovaj deo bez Rika) Mnogo je bilo bezidejno u zadnjih par sezona. Dok su donekle pratili strip, bilo je mnogo dobro  a strip je baš brutalan.  Fanove su izgubili već sa onom sezonom sa krajem Nigana...U stripu je deo sa šaptačima možda i najbolji deo...ovde je bio mnogo razvodnjen ali gledljiv...sve posle je traženje izlaza iz franšize sa nekim zadovoljavajućim krajem koji opet nije dao odgovor na to odakle je virus uopšte došao. U stripu je objašnjeno. Do vidjenja The Walking dead, par god ste me prikivali za monitor ponedeljkom, dobro jutro "Isle of the Dead" pratiću Nigana i Megi u novoj seriji.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|