» » The Walking Dead

The Walking Dead SO3E07 (2012)

IMDb rating
Policajca Rika Grimesa (Andrew Lincoln) nakon što je ranjen pokušavajući da zaustavi automobil s kriminalcima na putu, odvoze u bolnicu gde gubi svest. Nakon više dana bez svesti, on se budi, samo da bi otkrio da je za to vreme, opaki virus opustošio svet, oživljavajući mrtve koji imaju samo jedno na svom zombi umu, a to je da se hrane ljudskim mesom. Suočen sa ovom činjenicom kao i da je njegova porodica nestala, on će predvoditi grupu preživelih u potrazi za sigurnim i bezbednim mestom za život.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
zajackod   (2017-11-22 7:22 AM) [Sadrzaj]
Dobra epizoda ,sada pocinje da se "zakuvava" ... da

0   Spam
psihomir   (2016-04-29 0:50 AM) [Sadrzaj]
..a ova crknjina sa macem..uh,zaljubio sam se :) prava ratnica ali pravedna,kad sam video kako seta ona dva mrtvaka na lancu sa onom kapuljacom.znaci vrh,vrh,vrh...

0   Spam
psihomir   (2016-04-29 0:48 AM) [Sadrzaj]
Pa mora nesto da se desava,meni serija bas dobra,a sta treba,nadju sigurno mesto i kuliraju bez akcije..pih,po meni odlicno su razvili pricu a najbolje od svega je kad odgledam nekoliko epizoda,izadjem napolje i pogledam..skontam da nemam pravo da se zalim na svoj zivot i kao nesto mi nije ok i te fore...zamisli ovakav scenario neki..sve u svemu dobro je nama,ziveli...

0   Spam
lermix   (2014-06-21 9:26 PM) [Sadrzaj]
meni neće probo sam sve kaže file invalid ili deleted gledam komentare svi su iz 2013 g. pa nezz jel moguće da je sajt sa kojeg je maknuo tu ep. ili je do mene ?
Odgovor: Popravljeno, ubuduće neispravan sadržaj prijavljujte na linku ispod videa, a ne u komentarima.  :)

+5   Spam
LaMistress   (2012-11-27 1:24 PM) [Sadrzaj]
a gluposti,otezu vise nego spanska serija,stvarno neznam sta zele postici

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|