» » The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond S02E02 (2021)

IMDb rating
Radnja serije odvija se 10 godina nakon zombi apokalipse iz prve dvije serije i za razliku od njih ne bavi se izbijanjem pošasti. Spin-off će krenuti drugom putanjom i baviće se novom generacijom koja je odrasla u deceniji nakon izbijanja zaraze. Radnja „World Beyond“-a počinje u Nebraski, prateći dvije sestre i njihova dva prijatelja, koji ostave svoje sigurno utočište i krenu nepoznatim predjelima kako bi pronašli osobu koja bi im mogla pomoći da spasu svijet. Svijet živih mrtvaca je jedini kojeg poznaju, pa zbog toga imaju drugačiji pogled na postapokaliptičnu pustoš u kojoj žive. Oni su svjesni spoljnog svijeta i šetača, ali takođe odrasli su u sigurnosti zidova, izbjegavajući miješanje sa šetačima i opasnostima koje vrebaju izvan njihove zajednice.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|