» » Them

Them S01E02 (2021)

IMDb rating
Serija prati jedan par koji odluči preseliti svoju obitelj u potpuno bijeli kvart Los Angelesa. Obiteljska kuća u naizgled idiličnoj ulici, postaje mjesto gdje zlonamjerne snage prijete da će ih ismijati, opustošiti i uništiti … “Them” je anksioznost u svom punom sjaju. Od izveštačenih osmeha i lažnih srećnih momenta pa do fraze “What’cha gonna do” (Šta ćeš da uradiš) koja se jezivo ponavlja pred kraj najave. Kreativno čedo Litl Marvina jako podseća na rad Džordana Pila, naročito na “Get Out” i “Us“. Serijal koji je definisan kao “teror antologija” smeštena je u pedesete godine prošlog veka u Južnoj Karolini. Belačko predgrađe Los Anđelesa širom otovorenih ruku dočekuje Afroameričku porodicu, ali nešto gadno smrdi u idiličnom domu, ali i ispred njega.Nečastive sile vrbuju nove ukućane dok jezivo prijatan komšiluk kruži oko kuće kao zla kob.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|