» » Torchwood

Torchwood S04E10 (2006)

Torchwood slijedi pustolovine istražiteljskog tima koji koristi neuobičajenu tehnologiju u rešavanju zločina: zemaljskih i vanzemaljskih.Svoj i posve neovisan o vladi, policiji i Ujedinjenim narodima, Torchwood sledi vlastite zakone. Predvođeni zagonetnim kapetanom Jackom Harknessom ( bivsi saputnik doctor who-a ), istražitelji zalaze u nepoznato i bore se s nemogućim.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
MysteryMan1990   (2013-12-02 1:03 AM)
Super je sve ispalo ali crnac da je posta besmrtan ka Džek je malo cudno,pa on se nigdi ne spominje u doctor who,svi znamo kako je Džek posta besmrtan pa ovo ide u nekon cudnon pravcu po mene malo razvodnjeno

0   Spam
Admin   (2013-12-02 1:36 AM)
Torchwood je nastao iz Doctor Who ali sva povezanost tu nestaje, dok je doktor zamisljen kao porodicna serija za sve uzraste Torchwood je zamisljen ako ozbiljnija i brutalnija verzija tako su kreatori serije izjavili i zato nikada necemo videti doktora u Torchwoodu posto nece da se nesto sto je namenjeno za celu porodicu povezuje s ovim sto abs i nije za decu ( njihove reci )... :)

0   Spam
wendigo   (2013-10-15 3:24 PM)
Koliko mi je žao toliko mi je i drago što neće više biti sezona ili što su pauzirali . Jer ova poslednja sezona, iako je veoma dobra, previše je amerikanizovana i to mi se nije dopalo. Odlična priča, genijalno stvarno , ali stari Toorchwood i stara  postava Oven, Tošiko, Gven i Džek su ipak nešto posebno.

0   Spam
Sapic   (2013-08-23 2:11 PM)
Hoce li biti sezona 5 ili ??

+1   Spam
destiel   (2013-08-26 1:04 AM)
najverovatnije neće biti u skorije vreme. nije u planu. pisac serije russel t davies je rekao da je serija na pauzi i da će je možda nastaviti za za par godina, ako ne i za oko 10  :(

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|