» » True Blood

True Blood S03E10 (2010)

IMDb rating
Nakon što su japanski znanstvenici izumili sintetičku krv, vampiri su preko noći napredovali od legendarnih čudovišta do građana. Premda im ljudi više nisu na jelovniku, mnogima se ne sviđa da ti stvorovi žive među njima. Lokalna konobarica Sookie Stackhouse zna kako je biti izopćen iz društva. Prokleta sposobnošću da može čitati tuđe misli ona otvoreno gleda na integraciju vampira, osobito kad je u pitanju 173-godišnji vampir, Bill Compton. Ali kad se Sookie uplete u niz misterija koje okružuju Billov dolazak u Bon Temps, ta tolerancija će biti stavljena na kušnju.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Mala_CicaMaca   (2016-01-23 6:43 AM) [Sadrzaj]
Suki mi nije bila bas najdraza ali sad kako gledam po 2.put seriju vidim da je jako simpaticna i mnogo zgodna (kad zena za zenu to kaze onda nema dalje...)
Sem je ubio Elajdzu ljudiiii!!!!!!!!!  :D kao

0   Spam
Daja91   (2014-08-05 5:32 PM) [Sadrzaj]
File invalid or deleted...Aaaaaa...Sinoc je moglo...Krenula sam gledati ovu epizodu..Ali sam morala da prekinem.Danas ne moze.... udri

0   Spam
Gale   (2014-08-05 5:56 PM) [Sadrzaj]
Radi odlično http://u.to/CXCDCA, očistite keš i pokušajte ponovo.  :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|