» » True Detective

True Detective S03E07 (2019)

IMDb rating
Bizarno ubistvo spaja tri policajca i jednog kriminalca, dok svaki od njih pronalazi svoj put u mreži zavereništva i izdaje u sušnim predelima Kalifornije. Kolin Farel je Rej Velkoro, kompromitovani detektiv u industrijskom gradu Vinči, u blizini Los Anđelesa. Vins Von igra Frenka Semjona, kriminalca i biznismena koji je u opasnosti da izgubi sve što je stekao u životu, dok njegova supruga i najbliži saveznik (Keli Rajli) teško izlazi na kraj sa izborima koje ona i njen muž donose. Rejčel Makadams je Eni Bezerides, detektivka iz okruga Ventura, koja se često ne slaže sa sistemom za koji radi, dok Tejlor Kič igra Pola Vudroa, ratnog veterana i policajca motociklistu drumske patrole Kalifornije. On otkriva mesto zločina, koje će pokrenuti istragu koja uključuje tri različite policijske grupe, višestruke kriminalne mahinacije i milijarde dolara.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Plavusan   (2019-02-21 3:36 AM)
Takođe, za moderatore - dajte cover sliku sezone 3 na epizodama sa detektivima, a ne ovu iz sezone 2  kazna

0   Spam
NemanjaMikser   (2019-02-21 10:05 AM)
Šta se biješ bre. Eto ti poster, bem mu poster. :D

0   Spam
Plavusan   (2019-02-21 2:24 PM)
E tako  :D Nervira me kad nije poster dosledan sezoni posebno kad je ovako dobra a stavi se poster iz jedne značajno lošije sezone - skrnavljenje  :D 

Hvala!  ziveli

0   Spam
Plavusan   (2019-02-21 3:22 AM)
Strašna epizoda! Kako je odmicala sezona sve se više i više zahuktavalo, baš su napravili 'slow burning' sezonu a to kod mene ima ogroooman plus! Sezona 3 je ravna sa sezonom 1 i zaista su obe remek delo! Jedva čekam finale sezone!  klopa  juhu 

P.S.: U ovoj epizodi ima i 'Season 1 Easter Egg', će skontate već :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|