» » Umbre

Umbre S01E02 (2014)

IMDb rating
Bukurešt. Običan letnji dan. Za Relua, koji radi kao taksista, to je dan kao i svaki drugi. Ali on nije običan taksista. Takođe je i reketaš koji radi za Kapitanua, lokalnog mafijaša. U početku pokušava da dođe do novca na civilizovan način, ali na kraju mora fizički da se obračunava s dužnicima. Nakon što obavi svoj zadatak i preda novac Niku, šefovoj desnoj ruci, Relu saznaje da mora da izvuče novac od Đanija i odlazi sa Sabinom da to uradi, ali situacija se ubrzo komplikuje. Nezadovoljan sinom Tedijem, Kapitanu odlučuje da Relu treba da ga nauči šta je zapravo život. Ujutru, Relu vidi sve poruke i propuštene pozive od svoje žene Đine; odlazi u bolnicu gde saznaje da je njihov 12-godišnji sin Čaki u hitnoj pomoći.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|