» » Umbre

Umbre S03E06 (2019)

IMDb rating
Bukurešt. Obican letnji dan. Za Relua, koji radi kao taksista, to je dan kao i svaki drugi. Ali on nije obican taksista. Takode je i reketaš koji radi za Kapitanua, lokalnog mafijaša. U pocetku pokušava da dode do novca na civilizovan nacin, ali na kraju mora fizicki da se obracunava s dužnicima. Nakon što obavi svoj zadatak i preda novac Niku, šefovoj desnoj ruci, Relu saznaje da mora da izvuce novac od Ðanija i odlazi sa Sabinom da to uradi, ali situacija se ubrzo komplikuje. Nezadovoljan sinom Tedijem, Kapitanu odlucuje da Relu treba da ga nauci šta je zapravo život. Ujutru, Relu vidi sve poruke i propuštene pozive od svoje žene Ðine; odlazi u bolnicu gde saznaje da je njihov 12-godišnji sin Caki u hitnoj pomoci.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
harry70   (2020-06-21 7:40 AM) [Sadrzaj]
Ovaj link neradi moze li drugi player.pozz

0  
DzonDon   (2020-06-21 8:41 AM) [Sadrzaj]
Prijavi link u neispravan sadržaj. :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|