» » Under The Dome

Under the Dome S01E04 (2013)

Jednog sasvim običnog, lepog dana gradić Česters Mil u američkoj državi Mejn neobjašnjivo je odsečen od ostatka sveta nevidljivim poljem sile. Avioni padaju pri kontaktu sa njim, a jednoj baštovanki odsečena je ruka kada se Kupola spustila na nju. Ljudi koji obavljaju poslove u susednim gradovima odvojeni su od svojih porodica. Niko ne razume šta ova tajanstvena ograda predstavlja, odakle potiče i da li će ikada nestati. Međutim, najveći protivnik jeste sama Kupola, jer stanovnici Česters Mila ne samo da imaju malo vremena nego ono brzo ističe...
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
zajackod   (2017-10-24 10:58 PM)
Cool serija ... definitivno me je "zarazila" i ispraticu je do kraja ...  
P.S. :
     +   kad se uradi serija po knjizi S. King-a ,a sa njim se udruzi i S.
Spielberg ,to meni ne moze da bude dosadno ,ali nikako . . . . .

+1   Spam
warchief   (2013-12-21 10:59 PM)
Mala se kupa... xd

0   Spam
Heaven   (2013-09-10 6:11 PM)
Proverio, pustio i svaka navedena radi bez ikakih problema. Proveri podešavanja u tvom komjuteru za puštanje videa sa neta. Kodeci, flash plejer i ostalo kao i probaj nešto po uputstvima iz tutorijala uraditi kao i ovde u ovom linku ima stvari i najčeščih problema koji se dešavaju http://www.vojvodinanet.com/forum/2-536-1 kao i rešenja za ista.

0   Spam
konida   (2013-09-10 4:59 PM)
serije 3,4,5,6 neće da krenu ostale hoće dali možete da provjerite u čemu je problem unaprijed hvala

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|