» » Vera

Vera S06E01 (2016)

IMDb rating
U seriji snimljenoj prema romanima slavne Ann Cleeves Brenda Blethyn igra višu inspektoricu Veru Stanhope. Serija kombinira prelijepo snimljene krajolike i napetu atmosferu, a u svakoj intrigantnoj priči pratimo i Verinu unutarnju borbu u kojoj otkriva skrivene istine o svojoj prošlosti koje prijete da joj zauvijek promijene život.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Vesnabv   (2020-12-05 3:19 AM) [Sadrzaj]
Nasilje u porodici je teško primetiti sa strane. Istina, da nasilje postoji, da je tu, ali kako mi kao društvo reagujemo? Žene ne prijavljuju nasilje iz različitih razloga, ali smatram da ih treba edukovati, ne samo smestiti u, navodno, sigurne kuće. A šta posle? Ova epizoda me je i ožalostila i isfrustrirala, baš zato što znam da smo kao društvo nemoćni.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|