» » Vera

Vera S10E04 (2020) - Kraj sezone

IMDb rating
U seriji snimljenoj prema romanima slavne Ann Cleeves Brenda Blethyn igra višu inspektoricu Veru Stanhope. Serija kombinira prelijepo snimljene krajolike i napetu atmosferu, a u svakoj intrigantnoj priči pratimo i Verinu unutarnju borbu u kojoj otkriva skrivene istine o svojoj prošlosti koje prijete da joj zauvijek promijene život.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Iskra777   (2020-12-20 11:26 PM) [Sadrzaj]
Serija je stvarno odlična.Jako mi je žao što nema više pregleda.Hvala Hanna ,što se tudiš da je gledamo u kontinuitetu.Hvala VN. :)

0   Spam
Vesnabv   (2020-12-15 11:31 PM) [Sadrzaj]
Eh, ne bi ona bila Vera, da na kraju ne učini nešto dobro.  :)  Gledajući ove Engleske krimi serije, uvek sam se pitala, zašto policajci-detektivi u civilu ne nose oružje? Onda sam na internetu našla odgovor. Hvala Hanna za sve sezone do sada, nadam se da će i sledeća biti tako dobra.  :)

+1  
hanna_h   (2020-12-14 6:15 PM) [Sadrzaj]
Serija Vera  je obnovljena za 11. sezonu.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|