» » Vikings

Vikings S01E02 (2013)

Serija Vikinzi prati avanture Ragnara Lothbroka, najvećeg junaka njegovog doba. Serija govori o sagi Ragnara i njegove bande koja je sastavljena od njegove braće Vikinga i njegove obitelji, dok se trudi postati kralj vikingškog plemena. Osim što je neustrašiv borac, Ragnar je utjelovljenje nordijske tradicije odanosti bogovima. Legenda kaže da je on bio izravni potomak Odina, boga rata i ratnika.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
istrebljivac   (2017-01-22 9:02 AM) [Sadrzaj]
dobra...mocni Ragnar....:)

0   Spam
zajackod   (2014-03-04 6:49 PM) [Sadrzaj]
gj

+2   Spam
koljac   (2013-04-14 12:01 PM) [Sadrzaj]
ahahaahhahahaha odem sinoc stavim da se ucita cekam 2 sata nista dodjem sad stavim ono odma ceo video XD kome koci preporucujem drugaciji tajming :D

+2   Spam
kade1   (2013-04-01 0:56 AM) [Sadrzaj]
Drustvo radite super poso i kome ne godi nek trazi nesto drugo, barem je sad net pun stranica  za  online gledanje.Ja sam ih dosta pregledo i moram da vam kazem da ste vi najbolji.Nekad malo trza ali nije strasno samo promjenim vrjem gledanja pošto su serveri puni u 8-12 naveče u to vrjem gledam neke serije koje nisu toliko atraktivne i rade super.Osim toga drustvo nije se rodio ko je svjetu ugodio.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|