» » Vikings

Vikings S02E07 (2014)

Serija Vikinzi prati avanture Ragnara Lothbroka, najvećeg junaka njegovog doba. Serija govori o sagi Ragnara i njegove bande koja je sastavljena od njegove braće Vikinga i njegove obitelji, dok se trudi postati kralj vikingškog plemena. Osim što je neustrašiv borac, Ragnar je utjelovljenje nordijske tradicije odanosti bogovima. Legenda kaže da je on bio izravni potomak Odina, boga rata i ratnika.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Nekodaleko   (2014-07-11 0:20 AM)
Izvadio mu je pluca :o   :o :o :o

0   Spam
vesnaljubo   (2014-04-14 6:47 PM)
molim preporuku ...da gledam nesto dok bude nova ep....Unaprijed Hvala

0   Spam
jole66   (2014-04-14 9:40 AM)
Najjaca serija do sada!!! juhu Jedva cekam drugu epizodu! klopa

0   Spam
Plavusan   (2014-04-14 0:01 AM)
Sad mi nije jasno...zasto mu ovaj nije pomogao da pobjegne?

0   Spam
vesnaljubo   (2014-04-13 2:50 PM)
odavno nista bolje i zanimljivije nijesam gledala ....svaka cast glumcu koji nosi glavnu rolu u seriji ....tako je sexy

0   Spam
firgalajac   (2014-04-12 12:00 PM)
ima jos dosta materijala koji moze da se ubaci.,.,.,serija vrhunska ;) .,.,samo napred!

+1   Spam
zajackod   (2014-04-11 8:59 PM)
Odlicna epizoda...!Ovaj lik sto glumi "Ragnara" je predobar.Od frizure,tetovaza,pokreta glavom i rukama,smiren,a nikad se ne zna dali misli dobro ili ne ,ma extra su ga nasli.Takodje cuo sam za razna mucenja od rimskog "zakucavanja" na krst,pa do meni najgoreg turskog nabijanja na kolac,gde umires danima,ali ovo "crtanje krvavog orla" je sasvim novi nivo sakacenja lele ...!!!
Takodje mi je dobar lik "DaVinci" iz serije /ko gleda/,sa svojim pokretima levom rukom,prstom i  "mimikom" ,kada proracunava stvari ,ali "Ragnar" mi je ipak No.1...!!!  klopa gj

0   Spam
VilburSmith   (2014-07-10 5:40 PM)
Krvavi orao je bio jedan od najgorih mucenja u njihovo doba. Zato su radije birali odsecanje glave. Ovde je malcice prepravljeno, ali skoro realno odradjeno. Tada su rebra razbijali cekicem kod kicme i onda ih vadili sa plucima i pravili ono sto je Ragnar rekao krila orla. Ali su isto tako na kraju stavljali so na rane. Znam da zvuci cudno odakle mi ovi podaci, ali citao sam neku istorijsku knjigu i naleteo na krvavog orla. Kad mu je vrac prorekao da ce postati orao nisam mogao da verujem da ce i to prikazati u seriji.

1-7 8-9
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|