» » Vikings

Vikings S02E08 (2014)

Serija Vikinzi prati avanture Ragnara Lothbroka, najvećeg junaka njegovog doba. Serija govori o sagi Ragnara i njegove bande koja je sastavljena od njegove braće Vikinga i njegove obitelji, dok se trudi postati kralj vikingškog plemena. Osim što je neustrašiv borac, Ragnar je utjelovljenje nordijske tradicije odanosti bogovima. Legenda kaže da je on bio izravni potomak Odina, boga rata i ratnika.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
wendigo   (2014-04-19 11:47 PM)
A Ivar će biti najbolji od svih Ragnarovih sinova. :D
Žao mi što ima tako malo epizoda :(

+1   Spam
jurisicbre   (2014-04-19 9:11 PM)
Svidja mi se ova princeza i rado bih se prihvatio izazova 3:)

+5   Spam
zajackod   (2014-04-18 7:28 PM)
Dobra epizoda...jos samo dve do kraja ,koje ce 100% biti pune akcije,borbe i krvi... juhu
- Ne znam ko je veci "divljak" ili "paganin" ovde.Englezi sa svojom crkvom i kraljem ili Vikinzi sa svojim vodjama i mnogim bogovima.U svakom slucaju isto lazu i imaju iste ciljeve... kazna udri ziveli gj

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|