» » Vikings

Vikings S03E09 (2015)

Serija Vikinzi prati avanture Ragnara Lothbroka, najvećeg junaka njegovog doba. Serija govori o sagi Ragnara i njegove bande koja je sastavljena od njegove braće Vikinga i njegove obitelji, dok se trudi postati kralj vikingškog plemena. Osim što je neustrašiv borac, Ragnar je utjelovljenje nordijske tradicije odanosti bogovima. Legenda kaže da je on bio izravni potomak Odina, boga rata i ratnika.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
mmka   (2015-04-24 0:46 AM)
Ma  ne bi ga  trebali i ubiti bude bio još živ Ragnar.

0   Spam
konida   (2015-04-18 9:32 AM)
pa nisu ga valjda već ubili u trećij sezoni-regnara inaće serija je odlična

+4   Spam
Xqzme93   (2015-04-18 4:54 PM)
Nadam se da nisu :( seriju sam u pocetku zavoleo najvise zbog njega, znaci epski glumi, onaj njegov ludjacki pogled ne znas oce li ti glavu skinuti il u obraz poljubiti.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|