» » Walker: Independence

Walker: Independence S01E08 (2023)

IMDb rating
U vestern seriji Voker: Nezavisnost, teško očeličena Ebi Voker (Ketrin Meknamara) i njen muž su na putovanju na zapad. Bivaju iznenađeni i Abbin muž biva ubijen pred Ebinim očima. Ebi nastavlja da se bori do Independensa u Teksasu, gde se suočava sa još misterija i misterioznih poznanstava. Na putu do Independensa, Ebi upoznaje tragača Kalijana (Džastin Džonson Kortez), a kada stigne u grad, otkriva da većina ljudi ovde krije bar jednu tajnu i da mnogi beže od svoje prošlosti. Njeni prvi poznanici su radoznala plesačica Kejt (Kejti Findli) i prijateljski nastrojen kineski imigrant Kai (Lorens Kao). Međutim, ispostavilo se da je Ebin najsudbonosniji susret njen bukvalni sukob sa Hojtom Rolinsom (Met Bar). Hojt i Ebi ubrzo otkrivaju da traže istu osobu: ubicu Ebinog muža. Oni se nevoljno udružuju, što samo treba da ih uvuče u još više nevolja. I dok Ebi ne želi ništa više od pravde za svog muža, sudbina celog Independensa uskoro visi o koncu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|