» » War of the Worlds

War of the Worlds S03E01 (2022)

IMDb rating
Pratimo priču Georgea i Amy koji se poslije pada meteora suočavaju s užasom napada izvanzemaljaca. Da bi preživjeli bore se protiv nemilosrdnog neprijatelja kojeg ne mogu razumjeti.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-2   Spam
zvonko73   (2022-09-20 5:05 AM) [Sadrzaj]
Pre sam voleo te filmove seije o napadu vanzemaljaca dobre su i danas neke  gde dodje neki brod ili pojedinac .Ali iskreno u scenarijima gde nas planski dodje i želi eliminisati neka civilizacija sposobna da prevali medju zvezdani prostor . To nemogu smešno mi i naivno šanse da preživimo i uopšte  pruzimo neki otpor su u najmanju ruku ko kolonia mrava kolko ima šanse da se odupre nekom čoveku koji ih je rešio istrebiti , Ne bismo ni znali šta nas je snašlo već bi svi bili mrtvi  , zaboravite neka napucavanja nekim oruzijem brodovi avioni  . Tehnolosko razvijena civilizacija tog nivoa šta mislite koje otrove ili viruse mogu da rasprše po celoj zemlji za čas šta im to teško kad susavladali svetlosne godine . Taj rat se ne bi ni desi pocrkali bismo ne bismo znali ni šta se dešava brzo .Zato su mi ovakvi scenariji jako naivni gde su došli i žele da nas istrebe . Drugo je ako žele nešto drugo pa su im potrebni neki ljudi all to je druga priča ovo mije nekako detinjasto.

+1   Spam
belayboy   (2022-09-25 10:12 PM) [Sadrzaj]


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|