» » Warrior Nun

Warrior Nun S01E01 (2020)

IMDb rating
Serija govori o 19-godišnjoj Avi, koja se iznenada budi u mrtvačnici i otkriva da na leđima ima čudan simbol. Zapravo, ona je regrutovana od strane prastarog društva časnih sestara i sveštenika, koji imaju za cilj da odbrane Zemlju od najstrašnijih demona. Avi su sada date supermoći da se bori protiv tih demona, kao, na primer, da prolazi kroz zidove i ostale objekte. Ipak, jedino što Ava želi jeste da ostane obična devojka, pa će se tako, tokom epizoda, boriti protiv snaga koje žele da gospodare njenim postupcima, kako onih "dobrih", tako i onih "zlih".
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
-Arrow-   (2020-09-22 12:45 PM) [Sadrzaj]
Zavrsih prvu sezonu. Ok serija za ljubitelje ovog zanra. U pocetku malo spora ali kako vreme prolazi postaje sve zanimljivija. :)

0   Spam
cule63   (2020-09-20 7:55 PM) [Sadrzaj]
Hvala VN

0   Spam
zulajatadic   (2020-09-19 4:23 PM) [Sadrzaj]
Dobro , dobro

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|