» » Westworld

Westworld S04E08 (2022) Kraj serije

IMDb rating
Serija je inspirisana istoimenim filmom iz 1973. godine čiji scenario i režiju potpisuje Majkl Kričton. Govori o tematskom parku u kom rade roboti. Dobro došli u Zapadni svet! Otkrijte svet u kome svačiji apetit može biti zadovoljen. Serija od deset jednosatnih epizoda je mračna odiseja o nastanku veštačke inteligencije i evoluciji greha. Smeštena na raskršću bliske budućnosti i izmenjene prošlosti, serija istražuje svet u kome svačiji apetit može biti zadovoljen, koliko god plemenit ili izopačen bio.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-1   Spam
zvonko73   (2022-08-23 5:39 PM) [Sadrzaj]
SVI SMO U MATRIKSU IHIHI I SVI SMO SAMO DEO PROGRAMA IZLAZ JE NEMOGUĆ JER SI SAMO DEO PROGRAMA A SVE VOI VIŠA INTELIGENCIJA KOJA JE TVORAC SVETA I SVETOVA KOJE IZVODI U BESKRAJ U OGROMNOM NIZU RAZNIH BESKONAČNIH VERZIJA.

-1   Spam
zvonko73   (2022-08-23 5:32 PM) [Sadrzaj]
krap  SVE U SVAMU SVE JE MOGUĆE MI ŽIVIMMO U MATRIKSU SVE JE SIMULACIJA VIŠEG OBLIKA INTELIGENCIJE TVORCA AJD ZNAJ ČEGA TO JE NEMOGUĆE ZNATI OGRANIČENOŠĆU ONOG ŠTO JESMO  I ČITAVI SVETOVI NJIHOV POČETAK KRAJ I PONOVNI START U BEZBROJ MOGUĆNOSTI   . SVE U SVEMU MALO SU PRETERALI TO ŠTIVO JE MALO VIŠE KOMPLIKOVANO ZA OBIČNE LJUDE OGRANIČENE POSTAVKAMA PROGRAMOM  OPCIJAMA  KOJE POSEDUJU UTEMELJENE SAMIM PLANOM OD NASTANKA I CILJEVIMA NA KOJE SU USMERENI NEMOGUĆE JE IZACI VAN PROGRAMA AKO SI I SAM DEO ISTOG  MALO SU PRETERALI PO MENI ....HIHI MALO  VIŠEEEE .SAMA TEORIJA MATRIKSA JE ZA MNOGE ONO TIPA DA TI SE MOZAK BUMMM U OSNOVI KO JE PRIHVATI BUKVALNO MOŽE SE SMATRATI ZA LUDAKA JER ODSTUPA OD PRVOBITNOG PROGRAMA CELE IGRE  VEOMA ZAJEBANO GRADIVO  I VEOMA OPASNO PO REGURALNI PROGRAM ŽIVOTA KOJI SMATRAMO ZA NORMALNO I STANDARDNO .

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|